Hallo,

Ik ben Ann Vandenbossche, Troubadour ’21, voormalig verpleegkundige. Sommige mensen noemen me windklokje, verhalennimf, stampende eenhoorn … de bijnamen zijn niet meer bij te houden.

Met mijn verhalenbus trek ik rond van dorp tot dorp en van land tot land. Mijn doel: (mobiele) rustplekjes opzetten.
Vanuit die rustplekjes vertel ik verhalen en ga ik met mensen in gesprek.
Ik wil tonen dat er andere manieren van samenleven mogelijk zijn.
Dit door mensen de mogelijkheid te bieden om tot rust te komen. Dit is altijd stap één. Daarna voel ik in : vertel ik een verhaal, zitten we gewoon zwijgend naast elkaar, of laat ik de persoon zijn/haar verhaal doen? Het moment zelf wijst het uit.
Een kopje thee of koffie zorgt voor een ontspannen, gemoedelijke sfeer.

Ik kondig maximum een paar dagen op voorhand aan waar ik een rustplekje creëer. Ik heb gemerkt dat de gesprekken veel beter zijn wanneer ik met toevallige passanten praat. Daarnaast kan ik ook, door last-minute planning, beter inspelen op de actualiteit. Via de blog kan je mijn ontmoetingen volgen.
Het resultaat van alle ontmoetingen bundel ik in vertelvoorstellingen. De volgende voorstelling is gepland op 5 november om 14u30 in Zedelgem.

Maar ongepland rustplekjes opzetten, werkt op bepaalde plaatsen héél goed, maar het werkt zeker niet altijd en overal ( :-)) Je vindt me dus voornamelijk op plekken waar een soort openheid en rust heerst, zoals parkings van bossen.

Je kan me ook boeken voor evenementen, festivals, talentenfeestjes ….

Tot ergens onderweg,

Troubadour’21

dav


BE53 8917 5406 2953